LOVÁSZ IRÉN KONCERTJE

Lovász Irén koncertje

A kulturális eseményt a Waldorf Társas Kör és az evangélikus lelkészség együttesen szervezi, a segítők a bevételt a Waldorf iskola és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola javára ajánlják fel.

A koncerten az egyházi év énekeit hallhatjuk: adventtől pünkösdig megemlékezhetünk a jeles napokról, a karácsony persze nagyobb hangsúlyt kap. A cél a közös, kellemes ráhangolódás. Befelé forduló, érzékeny, lecsendesítő, békét teremtő muzsikát kaphatunk. „Nem tudom, valóban gyógyít-e a zene vagy csak érzékeinket szédíti el, s így ágyaz a jobbulásnak. Mindenesetre nálunk Karácsony lett egyszeriben Lovász Irén dallamaitól, elkezdtünk jobban lenni.” – írta az egyik lap az Égi Hangról.

A műsorban Mizsei Zoltán (ének, középkori hárfa, pszaltérium, udu) és Ágoston Béla (ének, furulyák, fujara, duda, szaxofon) is szerepel. Két felnőtt és ugyanennyi gyerek 8000 forintos családi jegyet vásárolhat, egy tikett 2500 forintba kerül. Ne feledjük, a jótékonyság a feladat! Amiért nem mellesleg emlékezetes élménnyel is gazdagodhatunk.

Forrás: pestiest.hu

http://est.hu/cikk/62465/lovasz_iren_koncertje

+36 30 976 7360 • lovasziren1@gmail.com