SZIA IRÉN, (ZENE PSZICHOTERÁPIÁS ÉS HOSPICE BEÁLLÍTÁSOKBAN)

Nyugdíjas klinikai szociális munkás vagyok, aki a zene különböző stílusait és hagyományait alkalmazta pszichoterápiás és hospice környezetben. Washington államban élek, körülbelül 30 mérföldre délre Seattle-től.

Nemrég Magyarországon voltunk nyaralni a feleségemmel és felfedeztük gyönyörű és tartalmas zenéidet egy kis falusi CD-ben és kávézóban, néhány mérföldre Budapesttől. Ahogy felmentem egy keskeny lépcsőn a faluban, hallottam a Szent Hangod felvételét. A hangod elvezetett a boltba, ahol megvásároltam ezt a CD-t és az Inner Voice-t. Mióta visszatértem az Egyesült Államokba, mindkettőt élvezem, és alig várom, hogy hallhassam a sorozat utolsó két lemezét, a Female Voice-t és a Healing Voice-t, amikor elérhetővé válnak.

Évek óta érdekel a tartalmas zene különféle formáiban rejlő terápiás és nevelési potenciál. Ez egy olyan zene, amely harmonizál az emberi test természetes ritmusaival, nem hajtja túl a test befogadórendszerét, tükrözi a legfontosabb életkérdéseket, amelyekkel mindannyian szembesülünk, és tiszteletben tartja emberségünket. Hatalmas CD-gyűjteményem van, amelyek a zenei spektrum széles skáláját képviselik, beleértve a kultúrák közötti hagyományos válogatásokat is, amelyekre klinikai pályafutásom során támaszkodtam, hogy segítsem a terápiás folyamatokban részt vevő embereket, valamint az életvégi problémákat. Az 1980-as évek közepe óta katalogizálom gyűjteményemet oly módon, hogy terápiás célból hozzáférjek ehhez a rengeteg zenéhez. A két lemezed értékes kiegészítése a gyűjteményemnek.

Üdvözlettel,

Gene Harvey
1522 34. utca SE
Puyallup, WA. 98372
(253) 841-7010
EGYESÜLT ÁLLAMOK.

+36 30 976 7360 • lovasziren1@gmail.com